A B jogsihoz kell 8 általános igazolás, így elég ha a 8. eredményét lefénymásolom? Az igazolja h kijártam, mert csak akkor léphetek 8-ba ha a többi is megvan és mivel megvan a 8 év vége, ezért elvégeztem, így jó, ugye?
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 10:45
1/17 anonim válasza:
Kell? Nem tudom, általában alap az embereknél a 8 általános suli elvégzése, s mire odakerül 17. életéve körül h jogsit akar, akkor nem kérnek ilyet tőle. Nem kötik ehhez... Ha ez érdekel a kérdésed alapján.
mennyi idős vagy?
2/17 A kérdező kommentje:
dehnem kell. vinni kell az igazolást róla :Dd
2013. júl. 12. 11:04
4/17 A kérdező kommentje:
viszem, de elég ha a 8. év végi eredményt fénymásolom le.. nem ?
mert 8.ba csak az léphet, aki elvégezte az 1-7t.. és mivel év végét viszek, a 8.at is elvégeztem = elvégezve 8 ált.
nem ?
2013. júl. 12. 11:08
6/17 anonim válasza:
Te brutálisan komplikált egy alak vagy. Menj be, kérdezd meg, hogy mi kell nekik, oszt' viszed. Vagy ha nem akarsz plusz köröket futni, akkor beviszed az ált. iskolai bizonyítványt cakumpak és megmutatod. De szerintem sincs 8 általánoshoz kötve. Akkor nem lenne ennyi gyökér az utakon. :)
7/17 A kérdező kommentje:
beviszem inkább az egész bizonyítványt és megmutatom :D egyszerűbb
2013. júl. 12. 11:19
8/17 A kérdező kommentje:
kösz am:D
2013. júl. 12. 11:19
9/17 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha most végeztél és 14 nem mehetsz. Ha 17 körüli vagy és most végeztél ammeg gáz.
10/17 A kérdező kommentje:
ja most végeztem és 17 vagyok
miért gáz ?
2013. júl. 12. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!