A B jogsihoz kell 8 általános igazolás, így elég ha a 8. eredményét lefénymásolom? Az igazolja h kijártam, mert csak akkor léphetek 8-ba ha a többi is megvan és mivel megvan a 8 év vége, ezért elvégeztem, így jó, ugye?
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 10:45
11/17 anonim válasza:
9-es, nem csak bukni lehet, egy hosszas komoly betegség miatt is kim lehet hagyni éveket. Ha egy gyerek hónapokig az onkológián fekszik becsövezve, akkor neki az a tanév ugrott. Ez nem gáz... ha háromszori bukás miatt van az, hogy 17 évesen járja ki valaki, az tényleg gáz. Általánosban még semmi olyan nem hangzik el, amit egyszeri órai meghallgatás után ne lehetne legalább kettesre tudni.
12/17 anonim válasza:
Igen, a betegség miatti évismétlés nem gáz, de jelen esetben nem hiszem h többször is ez lenne az ok. Am tudod a jogsihoz is tanulni kell. S mivel a forgalomban veszélyeztethetsz másokat magad ne úgy állj hozzá mint eddig a tanuláshoz.
13/17 A kérdező kommentje:
mivan?:D
most érettségiztem :Dd
2013. júl. 12. 12:10
15/17 anonim válasza:
Most érettségiztél 17 évesen? Valaki beavatna?
16/17 anonim válasza:
Viheted az érettségi bizonyítványodat is! Csak be kell mutatni, hogy igazold tudsz írni-olvasni! Semmi misztikus nincs benne!
17/17 anonim válasza:
Jóvanna, nyolcosztályos gimnázium.... leesett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!