Aki jártas ebben légyszi segitsen! Mit kell tennem?
Nyáron külföldre költöznék kiskorú gyermekeimmel,ezt jeleztem az iskolában,az igazgató azt mondta hogy csak úgy irathatom ki ha szeptember 1-töl már a másik iskola igazolást ad hogy oda fel vannak véve.
1
Itt várólista van,nem biztos hogy addig felveszik
2
Ha innen iratom be őket az sem járható mert két helyre nem járhatnak
Mi ennek a menete?
Az igazgató azt mondta hogy 10óra hiányzás után rendőrségi eljárás indul ellenem
Ez igaz ?
Ha jól tudom 50 óra hiányzás után vannak intézkedések.
Tedd át a gyerekeket magántanulónak, és vagy kijárják úgy a sulit, hogy hazajárnak vizsgázni, vagy csak ideiglenes lesz, amíg fel nem veszik őket a külföldi suliba.
Nálunk nem volt ezzel probléma... A tanárom kijelentett, és amikor kiköltöztünk, megkérdezte hogy mi lesz az iskola neve. Elküldtem neki és ennyi volt. Nem volt semmi probléma, pedig majdnem 3 hónapot kihagytam iskolából. Bát ez az egész úgy 4 éve lehetett.
2-es vagyok.
Azt lefelejtettem, hogy ha a gyerkőcöt felvették a másik iskolába utána már meg is tudod szüntetni a jogviszonyt, addig viszont fenttartod magadnak a kiskaput!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!