Egy éves Musical Theatre kurzust keresek Londonban, vagy Glasgowban. Valaki tud esetleg segíteni?
Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok veszve, hogy most melyik a legjobb kurzust ajánló iskola. Jövőre szeretném megpróbálni a Royal Conservatorie of Scotland Musical Theatre szakát, mert idén sajnos nem vettek fel. Mellette muszáj lesz dolgoznom, hiszen anyagilag sajnos képtelenség megélni az UK-ben. A London School of Musical Theatre-be sajnos már nem tudok jelentkezni. Az AMTA-en gondolkoztam, meg Glasgowban a Kelvin Collage Musical Theatre szakán, de ott is van NC meg HND szak és nem tudom melyik lenne a jobb. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segít minden apró információs morzsa is.2018. máj. 21. 15:09
1/2 anonim válasza:
Ha csak jövőre kell még ráérsz. Januárig érdemes leadni a jelentkezést. Szinte minden egyetemnek van ilyen kurzusa.
2/2 anonim válasza:
A HNC és HND nem egyenértékű a magyar diplomával vagy angol degree-vel.
A HNC az az első éve az egyetemnek, a HND pedig a második. És a harmadik évre kapod meg a rendes egyetemi diplomát.
Bár már sok helyen elfogadják a HND-t is, de mindenki úgy gúnyolja ezt a végzettséget, hogy "Has No Degree", szóval inkább járnék egy év extrát :D
Skóciában a legtöbb egyetem ingyenes, Angliában viszont mindenhol 9 ezer font/év. Viszont diákhitellel meg lehet oldani EU-s diákként, ami nagyon kedvező hitel, szinte semmi rizikó nincs benne.
Ugyanilyen feltételekkel megélhetésre is tidsz felvenni hitelt, ami mindenki számára lehetővé teszi, hogy normális körülmények között járja az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!