Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Egy éves Musical Theatre...

Egy éves Musical Theatre kurzust keresek Londonban, vagy Glasgowban. Valaki tud esetleg segíteni?

Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok veszve, hogy most melyik a legjobb kurzust ajánló iskola. Jövőre szeretném megpróbálni a Royal Conservatorie of Scotland Musical Theatre szakát, mert idén sajnos nem vettek fel. Mellette muszáj lesz dolgoznom, hiszen anyagilag sajnos képtelenség megélni az UK-ben. A London School of Musical Theatre-be sajnos már nem tudok jelentkezni. Az AMTA-en gondolkoztam, meg Glasgowban a Kelvin Collage Musical Theatre szakán, de ott is van NC meg HND szak és nem tudom melyik lenne a jobb. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segít minden apró információs morzsa is.

2018. máj. 21. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha csak jövőre kell még ráérsz. Januárig érdemes leadni a jelentkezést. Szinte minden egyetemnek van ilyen kurzusa.
2018. máj. 24. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:

A HNC és HND nem egyenértékű a magyar diplomával vagy angol degree-vel.

A HNC az az első éve az egyetemnek, a HND pedig a második. És a harmadik évre kapod meg a rendes egyetemi diplomát.

Bár már sok helyen elfogadják a HND-t is, de mindenki úgy gúnyolja ezt a végzettséget, hogy "Has No Degree", szóval inkább járnék egy év extrát :D

Skóciában a legtöbb egyetem ingyenes, Angliában viszont mindenhol 9 ezer font/év. Viszont diákhitellel meg lehet oldani EU-s diákként, ami nagyon kedvező hitel, szinte semmi rizikó nincs benne.

Ugyanilyen feltételekkel megélhetésre is tidsz felvenni hitelt, ami mindenki számára lehetővé teszi, hogy normális körülmények között járja az egyetemet.

2018. máj. 27. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!