Londonban keresek középiskolát, mi a teendő?
Szia!
Ne aggódj, szerintem éppen időben vagy. Sok konkrétummal én sem tudok segíteni, max néhány általánossággal. Pl.beírod, hogy secondary school in London és kapsz egy csomó linket- többek között ezt, ami londoni középiskolák felsorolása: [link]
Egy másik praktikus lehetőség: a googlemaps keresőjébe írod be, hogy secondary schools London és a térképen kiemeli a sulikat. Vagy megkeresed apukád lakcímét és szétnézel a környéken - a maps jelöli az iskolákat. Utána megnézed a honlapjukat - szimpi nem szimpi, és felveszitek a kapcsolatot. Szerintem mostanában kellene, hogy legyenek nyílt napok is. Ha még eszembe jut valami használható, írok.
Esetleg a fb-on keresel londoni magyarok profilt és ott kérdezel, hátha tudnak ajánlani valamit kinti szülők. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!