Dániái továbbtanulásnál az összes gimnáziumi évet nézik a jelentkezésnél vagy ott is csak az utolsó kettőt? (11-12. )
Fu, hat mivel kilenc tizedikben nem tudtam meg, hogy kulfoldi tovabbtanulas lesz a cel, emiatt nem nagyon figyeltem az akkori jegyekre, olyan 3,7 koruli annak a ket evnek az atlaga.:(
Most tizenegyedikben 4,4 az atlagom, jovore is szeretnem azt a szintet tartani. Van eselyem igy “nevesebb” egyetemre bejutni?
A válaszoló vagyok.
Szerintem van! Ahogy mondtam nekem se volt fényes az átlagom, de felvettek, mondjuk engem az IBA-ra BME szakra ami talán az egyik legjobb volt a sulin belül.
Ha van felsőfokú nyelvvizsgád az megintcsak plusz pont! Ha ez nincs meg akkor még mindig szervez a Dániai továbbtanulás szintfelmérőket amit ugye a dánok elfogadnak. Bár ha lehet inkább legyen nemzetközileg elfogadott nyelvvizsgád.
Koszi szepen a valaszokat!:)
toefl vagy ielts nyelvvizsgat szeretnek rakni most nyaron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!