Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Dániái továbbtanulásnál az...

Dániái továbbtanulásnál az összes gimnáziumi évet nézik a jelentkezésnél vagy ott is csak az utolsó kettőt? (11-12. )

Figyelt kérdés
2018. máj. 1. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Összeset bekérik, de nem ők nézik meg hanem az egyetem. Az első éveim eléggé rosszak voltak, majd volt egy Pálfordulásom és utolsó évet 4,59-el zártam és fel is vettek. Szerintem ha stabil 4-es vagy akkor már felvesznek.
2018. máj. 2. 10:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Fu, hat mivel kilenc tizedikben nem tudtam meg, hogy kulfoldi tovabbtanulas lesz a cel, emiatt nem nagyon figyeltem az akkori jegyekre, olyan 3,7 koruli annak a ket evnek az atlaga.:(

Most tizenegyedikben 4,4 az atlagom, jovore is szeretnem azt a szintet tartani. Van eselyem igy “nevesebb” egyetemre bejutni?

2018. máj. 2. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A válaszoló vagyok.

Szerintem van! Ahogy mondtam nekem se volt fényes az átlagom, de felvettek, mondjuk engem az IBA-ra BME szakra ami talán az egyik legjobb volt a sulin belül.

Ha van felsőfokú nyelvvizsgád az megintcsak plusz pont! Ha ez nincs meg akkor még mindig szervez a Dániai továbbtanulás szintfelmérőket amit ugye a dánok elfogadnak. Bár ha lehet inkább legyen nemzetközileg elfogadott nyelvvizsgád.

2018. máj. 3. 05:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként 9.-ben és 10.-ben én sem tudtam, hogy külföldön akarok tanulni szóval nekem se úgy voltak a jegyeim. Máskülönben meg a tendencia javulás is pluszpont.
2018. máj. 3. 05:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Koszi szepen a valaszokat!:)

toefl vagy ielts nyelvvizsgat szeretnek rakni most nyaron

2018. máj. 3. 08:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Hajrá! :)
2018. máj. 4. 04:43
 7/7 A kérdező kommentje:
<3
2018. máj. 6. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!