Van itt olyan, aki Dániába (Koppenhágába) ment egyetemre?
Figyelt kérdés
Találtam egy nagyon érdekesnek tűnő mestert Koppenhágában, másfél év múlva végzek itthon az alapképzésen. Nagyon szívesen meghallgatnám ott tanulók tapasztalatait, a helyi viszonyokról, pl. mennyire könnyű munkát találni, amit még lehet is csinálni az egyetem mellet, milyen a diákélet, ilyesmik. Előre is köszönöm!2018. ápr. 14. 16:39
1/1 anonim válasza:
Dániában vagyok egyetemen, de nem Koppenhágában... ellenben azt folyamatosan hallom dánoktól, nem dánoktól, Koppenhágában élőktől, hogy a város borzalmasan iszonyatosan drága. S tényleg, mondhatni mint Amszterdam Hollandia többi részéhez, vagy Vancouver Kanada többi részéhez hasonlítva. Nagyon nagyon drága. S sok a külföldi, bevándorló, stb, így a munkaerőpiac bár széles, meg nagy, eléggé telített is.
Persze mivel a főváros, így az éjszakai meg diákélet tán ott a legjobb. Azt nagyon dicsérik.
Ja meg ami fontos: ott a legtisztább a dán nyelv, azaz ott a legkönnyebb kezdőként érvényesülni vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!