Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Van itt olyan, aki Dániába...

Van itt olyan, aki Dániába (Koppenhágába) ment egyetemre?

Figyelt kérdés
Találtam egy nagyon érdekesnek tűnő mestert Koppenhágában, másfél év múlva végzek itthon az alapképzésen. Nagyon szívesen meghallgatnám ott tanulók tapasztalatait, a helyi viszonyokról, pl. mennyire könnyű munkát találni, amit még lehet is csinálni az egyetem mellet, milyen a diákélet, ilyesmik. Előre is köszönöm!

2018. ápr. 14. 16:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Dániában vagyok egyetemen, de nem Koppenhágában... ellenben azt folyamatosan hallom dánoktól, nem dánoktól, Koppenhágában élőktől, hogy a város borzalmasan iszonyatosan drága. S tényleg, mondhatni mint Amszterdam Hollandia többi részéhez, vagy Vancouver Kanada többi részéhez hasonlítva. Nagyon nagyon drága. S sok a külföldi, bevándorló, stb, így a munkaerőpiac bár széles, meg nagy, eléggé telített is.

Persze mivel a főváros, így az éjszakai meg diákélet tán ott a legjobb. Azt nagyon dicsérik.

Ja meg ami fontos: ott a legtisztább a dán nyelv, azaz ott a legkönnyebb kezdőként érvényesülni vele :)

2018. ápr. 20. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!