Milyen szakma keresett kulfoldon? Amerikaban es Angliaban gondolkozok fokent, hogy eloszor kimegyek 1-2 evet aupairkent aztan pedig ott tanulok majd tovabb. Mit erdemes?
Amik erdekelnek: fodrasz, mukormos, szuleszno, vedono(bar az ha joltudom nincs is ezekben az orszagokban?), es mindenfele turizmus-vendeglatassal foglalkozo allas. Tudom, eleg sokfele, meg nem tudtam teljesen pontosan donteni, csak hogy biologiabol es infobol akarok pluszban erettsegizni. Mi a velemenyetek? Ha valaki kozuletek kint lakik kulfoldon tudna meselni milyen szakmaval ment ki?
Nagyon szepen koszonom elore is a valszokat!
17/l
Au pairként kimehetsz eggyet. Azonban az USA nem az EU. Nem mászkálhatsz csak úgy oda. Kell munkavállalói vízum amit elég nehezen osztogatnak. Bizonyos diplomás hiány szakmákban megfelelő tapasztalat esetén ezt tetemes pénzekért elintézik. Amúgy esélytelen.
Bizonyos mérnök szakmákban (főleg IT) meg asszem nővéreket keresgélnek inkább. Amiket felsoroltál azok szerintem esélytelenek.
Olvasd el, hogy mit írnak az amerikai munkavízumokról. (Assszem fél-egy évre ilyen fizikai szakmákra is osztanak valami papírt ha nem találnak embert, de ha lejár akkor utána hazapaterolnak.)
En ugy olvastam, hogy ugye az Au paireknek J1 vizum jar, es addig ervenyes amig tenyleges Au pairkent dolgozik ott, szoval oda mindenkepp ki szeretnek menni igy.
Nekem Angliaban is tokeletes lenne, nagyon szeretnek ott elni, de tenyleg fogalmam sincs hogy mi lehetnek ha ezek nem jok amiket felsoroltam. Mernokhoz nem vagyok eleg jo matekbol, csak gyenge 4es, nover pedig biztos nem akarok lenni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!