Lelki problémák és külföldön tanulás?
Nekem a külföldi egyetem, ami azt hittem tök jó lesz, nagyon rosszat tett lelkileg, most azon dolgozom, hogy visszaépítsem magam mentálisan és testileg (vagy 20 kilót felszedtem :D). Sok tényezős dolog volt ez nálam (kapcsolat, pénz, munka), de így overall nagyon rossz volt.
Őszintének kell lenned magaddal, mivel ez vagy nagyon jó, vagy rossz lehet. Ha úgy érzed, a környezeted okozza a lelki problémáid, mindenképp jó ötlet a menés, de ha azt érzed, egy külföldi iskolában is ugyanazok lépnének fel, mint itt, akkor lehet nem tanulnod kéne menni, lehet nem külföldre, lehet csak fél év kell neked egy magyar tanyán állatkák és természetközelben. :)
Esetleg menj el beszélgetni egy pszcihológushoz, segíthet az okok felfedésében, nem ciki dolog, de nem tudom innen a gép elől megmondani neked, hogy lelkileg jót tenne-e, ha itthagynál mindent és elmennél az ismeretlenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!