Mindent az UWC -ről (ami nincs kint a honlapon)?
Ugye tudod, hogy a UWC nem csak egy csereprogram? Mert ha téged csak ilyen alapon érdekel, akkor nem jó választás.
"A UWC legfontosabb értékei közé tartozik a személyes és közösségi felelősségvállalás, a tolerancia, a másság elfogadása, a nyitottság,kritikus gondolkodás és a szociális érzékenység. Az iskolák nevelési programján keresztül igyekeznek a “teljes ember” ideálját megvalósítani, ami többet jelent az egyszerű tantermi oktatásnál."
Igen ,pontosan tudom és én is el tudom olvasni az UWC honlapját ..sőt már el is olvastam egy párszor ,a kérdésem pedig olyanokhoz szólt akik már voltak UWC iskolában.
A csereprogramot pedig azért kérdeztem ,mert mindenképp szeretnék külföldön tanulni egy vagy két évet.Pontosan tudom ,hogy milyen a UWC szemléletmódja ,hiszen pont ezért tetszett meg annyira amikor először láttam ,mert a UWC iskolák pont olyanok ,amilyen az én szemléletmódom:nemzetközi ,a toleranciára nevelik a diákokat..stb.azokra a fontos dolgokra amik Magyaroszágon hiányoznak az iskolarendszerből .
Bocsánat, nem kioktatásnak szántam a válaszomat. A kérdésedet valószínűleg rosszul értelmeztem. Így már látom, hogy te tényleg a UWC -ért jelentkeznél.
Ha ennyire tájékozott vagy, akkor valószínűleg olvastad a blogokat. A régebbi diákokét még érdemesebb, van néhány igazán részletes. Ezek teljesen személyesek, és többet írtak ott le, mint amennyit ide lehetne.
Köszönöm a választ ,bocsánat en se akartalak megbántani ,csak annyi olyan ember van aki másoknak osztja az észt miközben nem is tudja ,miről van szó :(
Tényleg én is félreérthető voltam ,de ez jó tanulság volt nekem ,hogy fogalmazzak pontossabban ,köszönöm a segítséget :)
Olvastam őket egyébként ,meg persze az is igaz ,hogy egy gyakori kérdések felületen nem lehet leírni ket év történéseit .. Igaziból en beszélgetni szerettem volna valakivel :)
Te is pályáztál esetleg ?
Amúgy B.U.É.K mindenkinek ! :)
Én most zártam le a jelentkezési felületet. :)
Mindenkinek nagyon sok sikert! :)
Naaaa ki jutott tovább? :)
Én igen ✋🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!