A ferihegyi transitban milyen árak vannak? A duty free honlapon nem mindent találtam meg.
de igazäbol a kerdest igyesem ertem. a ferihegyi transfer, az egy taxi "szolgältatäs", ami annyit tesz, h "kivisz a repterre". Szerintem Te arra gondolsz, hogy a reptéren milyen ärak vannak, nem?
A terminälon hasnonlo ärakkal kell kalkulälni, mint egy benzinkuton. de kekszet, szilärd kajät nyugodtan vihetsz kezipoggyäszban magaddal. Folyadekkal viszont vigyäzni kell: 100ml-nel több nem lehet egy üveg ürtartalma sem. ebböl viszont lehet több is. egyeb kerdes? :)
Erre muszáj válaszolnom.
Kedves elöttem válaszoló!
Ha nem tudsz értelmes választ adni csak kötekedni akkor minek írsz?
A kérdés teljesen jól lett feltéve, igen transit idegen szóval.
Kérdező!
0,5 l víz a legolcsóbb 400 Ft.
A gyümölcslé drágább persze.
Kekeszet vigyél kézipoggyászban.
Egyébként hány éves a gyermeked? Mert én sokat utazok és a kicsimnek (még nincs 2 éves) mindig vihettem be 0,5 l vizet + volt a csőrös poharában, cumisüvegben is víz és nem szóltak érte egy reptéren sem.
Te, kedves!
Mivel mind a hármat egy hely megnevezéseként írtad a transit területére a kérdezőt is tudatlannak nézve.
Lätom az olvasässal is gondok vannak:
"...a ferihegyi transfer, az egy taxi "szolgältatäs"..."
"...A terminälon hasnonlo ärakkal kell kalkulälni..."
"...a "transit" a FORD egyik modellje..."
A 3 fogalmat en igy definiälom. Nem ertem mit kötekedsz
14:38-nak:
Megkérdezhetem merre szoktatok menni?Mi Genfbe készülünk a majdnem 2 évesemmel.Akkor viszek a csőrösébe én is vizet és a szokásos kekszét is beteszem egy dobozba.Elszokott lenni a babád a gépen?Tényleg előre veszik az embert kisgyerekkel mindenhol?Hol szoktatok ülni a gépen?Nincsen egy-két jó ötleted véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!