Fiatalok/egyetemisták/fősulisok az Egyesült Királyságban (diák) munka, de hogyan?
Probalkozz szállodákban vagy éttermekben, mindenhol keresnek pincéreket és rugalmasak. Magyarán az órarendedhez tudják igazítani a shiftjeidet. Én pl. vizsgafelkészülési időben egyáltalán nem dolgozom, de akkor is kapok valamennyi pénzt, mert olyankor kifizettetem velük az időközben összegyült szabadságomat.
Nekem se a pincérkedés volt az álmom, de amíg a szállodában £7.05 fizetnek óránként (még nem vagyok 18 éves £4.60-at kapnék alapból) és a borravaló is nálam landol addig nem csinálok gondot belőle. Munkanapokon kaját ingyen kapok és az egyenruhát is fizetik. Emellett 50%-os kedvezményem van mindenre, így nem kell full gym bérletet vennem, a szálloda health club-ját használom és bármikor szaunázhatok vagy úszhatok egyet.
A szüleimmel élek kinn már évek óta. Még College-be járok de jövőre irány egy Russell Group-os egyetem ami nem olcsó, szóval muszáj spórolnom rá, ment nem akarok diákhitelt felvenni. A munkahelyet pedig a kinn élő magyarok ajánlották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!