Tanulás + diákhitel Angliában?
2 egyetemet is "kinéztem", hogy oda mennék továbbtanulni. Írtam is mind a 2 iskolának, egyiktől kaptam is korrekt válaszokat. Akitől kaptam, ott nincs lehetőség ösztöndíjra, szóval a diákhitelen gondolkodom, mert elég sok jót olvastam róla. Csak a probléma, hogy elég drága a tandíj. A másik iskola, ahonnan még nem kaptam választ, kicsivel olcsóbb, illetve van lehetőség ösztöndíjra, de ezt pontosan még nem tudom. A hitelnek utána is olvastam, de még vannak kérdéseim.
-ha 9 ezer font felett van a tandíj, még így is kaphatok hitelt?
-mikor és hogyan lehet jelentkezni?
-évente kell újítani?
-ha az ösztöndíj nem fedezi a teljes tandíjat, mi történik?
-egyszerre többre is lehet pályázni és többfélét kapni?
Személyes tapasztalatokat szívesen olvasnék és arról is, hogy milyen kint az élet (Liverpoolba tervezek menni, egy kérdést ezzel kapcsolatban már kiírtam). Egyéb költségek miatt (lakás, szórakozás, stb) miatt még dolgozni is szeretnék.
Szia!
Én csak kérdeznék, hogy miért pont Angliába mennél? Nem jöhet szóba például Ausztria, ahol szintén tanulhatsz angol nyelven, de tandíjmentes? Jól átgondoltad, hogy 9 ezer font/tanév adóssággal szeretnéd elkezdeni az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!