Kaliforniában milyen főbb egyetemek vannak és miket lehet ott tanulni?
Figyelt kérdés
2017. okt. 30. 23:12
1/6 anonim válasza:
Nagyon sok egyetem van Kaliforniaban de az aruk igen borsos (community college-t kiveve). Tanulni is rengeteg felet lehet lekene szukitened a kort, hogy valaszolni lehessen a kerdesre.
2/6 anonim válasza:
A legjobbak:
UCLA
Berkeley
Stanford
CalTech
3/6 A kérdező kommentje:
Média-kommunikációval, turizmussal, pénzügyekkel, pszichológiával, vagy pedig a színművészettel foglalkozó egyetemekre lennék kíváncsi (ha egyáltalán ilyenek vannak).
2017. okt. 31. 22:11
4/6 anonim válasza:
És mi az elképzelésed? Egy idegen állampolgárnak szerinted mennyibe fog kerülni egy ilyen képzés? Gondolhatod, hogy nem csak pár százezer Ft-ról van szó.
5/6 anonim válasza:
A USC-t is tegyük oda azért a legjobb kaliforniai egyetemek közé. A legtöbb amerikai egyetemen szinte bármit lehet tanulni, persze vannak olyanok, amik szakosodnak valamilyen irányba, és pl a műszaki terület az erősségük, de alapvetően rengeteg szak közül válogathasz bármelyik ottani egyetemen.
Egyébként ha komolyan érdekel, akkor szerintem nem a gyakorin kéne kérdezgetned, szerintem nem sokunknak van innen első kézből tapasztalata. Menj fel az egyetemek oldalára, és ott nézz körül, minden le van írva.
6/6 anonim válasza:
Színművészeti akadémia pl az AADA, van new yorki és kaliforniai székhelye is, annyira nem lehetetlen a bekerülés rá mint mondjuk a Julliardra vagy a Yale-re. Emellett számos egyetemnek van színművész szakja, de nyilván nagyobb presztízzsel és gyakorlattal rendelkezik egy kimondottan erre szakosodott dráma suli. Persze nagyon elhivatottnak kell lenni hozzá, és nem árt hibátlanul beszélni angolul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!