Pozsonyban milyen egyetemek, főiskolák vannak?
Pozsonyban ha jol tudom, 4 egyetem mukodik. Plusz pár foiskola. De a belinkelt 4 a legnevesebb is. Legalább a szakiráínyt írd le mit szeretnél?
STU - szlovák technikai egyetem- építészet, gépészet, info, stb stb
EUBA - kozgazdasági egyetem Pozsony - ekonomia minden nennyiségben. marketing, management, konyvelés, ekos info, uzeltkotés
UK - Komenius egyetem: a legsokrétubb: filozofia, jog, természeti tudományok, tanári kepzes, orvos (talán nevesebb, vagy annak tartják az orvosiját, mint a kovetkezo egyetemét)
SZU - szlovák egészségugyi egyetem - orvos és novérkepzes. Az orvosi részét gyengébbnek tartják az UK-tol.
Kinyitod bármelyik egyetem oldalját, jobbra fent mindegyiknek megtalálod angolul az oldalját. Csak rá kell klikkel az englis feliratra, vagy az angol zászlora. A kozgasdaságin van idegen nyelvi oktatás. Angol, német, spanyol biztos. A tobbit nem tudom. De szerintem ott is vannak biztos angol oktatások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!