Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » 2 és fél év alatt a 0-ról van...

2 és fél év alatt a 0-ról van esélyem úgy megtanulni angolul, hogy brit egyetemen tanulhassak?

Figyelt kérdés

11-es vagyok, ebben az évben egyedül kéne tanulnom angolt, és nyártól járhatnék magántanárhoz, miután összeszedtem a pénzt. Érettségi után még egy évig ha angolt tanulnék, utána eljuthatok olyan szintre, hogy angolul tanulhassak egy egyetemen?

Én nagyon szeretném ezt véghez vinni, reális?

Esetleg valakinek valamilyen ötlete, tippe? Hogyan tanulhatnék addig egyedül?

16/l

2017. okt. 30. 13:55
1 2
 11/11 anonim válasza:
Egyébként meg ha mindenképpen külföldön akarsz, akkor adj időt magadnak, hogy megtanuld hozzá a nyelvet akár érettségi után még 2 évet is várhatsz, ahogy jól esik. Nem siettet vele senki (gondolom) és 20 évesen még bőőőőven fiatal lennél egyetemkezdéshez. Tehát ne gondold azt, hogy mindnenképpen érettségi után már egyetemet kell kezdeni :)
2017. nov. 2. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!