Cserediák leszek. Olaszország vagy valamelyik Skandináv ország? Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Angolul és olaszul beszélek.2010. máj. 29. 18:32
1/12 A kérdező kommentje:
Valószínűleg egy évet leszek kint.
2010. máj. 29. 18:33
2/12 anonim válasza:
Skandináv szerintem az északiak normálisabbak
4/12 anonim válasza:
én az olaszt:D voltam olaszoknak idegenvezetö és nagyon rendesek:D
5/12 anonim válasza:
Ne oda menj, amit mi választanánk, hanem amelyik neked szimpatikusabb. Milyen a vérmérsékleted, temperamentumos vagy nyugodt és főleg milyen éghajlatot szeretsz: a meleget vagy a hideget. Meg akarsz-e tanulni még egy nyelvet, merthiszen a skandináv országokban az angol, hiába beszéli mindenki, mégsem államnyelv.
6/12 anonim válasza:
Hát én inkább Skandináv országba mennék,de ha a te helyedbe lennék akkor olaszba mennék h gyakoroljam a nyelvet
7/12 anonim válasza:
Olaszországot választanám:D:D fúúúú gratulálok neked!!!Szívemből kívánok minden jót.:)
8/12 anonim válasza:
Ha a skandinav svedorszag akkor szerintem oda, de olaszorszagban is szuper lehet egy evig:D De csak a tengerparton.. Jaj de jo lenne:D
9/12 anonim válasza:
Skandinav orszagokban telen nagyon hideg van es alig van vilagos par orara, oda inkabb nyari egyetemre menj, de ha egy evet kell kinn toltened, inkabb Olaszorszagba menj. szerintem...
10/12 anonim válasza:
Jujjj. Irigyellek, bárhogy is döntesz. :) Bár az én szívem egy kicsit Olaszország felé húzz. :) De biztos vagyok benne, hogy bármelyiket is választod szuper lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!