Melyiket valasztanatok ezek kozul a szakok kozul es miert? ' Multimedia Design & Communication vagy Design & Technology (Graphics) vagy Computer Science vagy Software Development
Mindegy melyiket választod. Az ÉLET-ben nem a pontos végzettség fog számítani, hanem 1) a tudás 2) a talpraesettség 3) tapasztalat.
A papír csak egy toldalék, ami kell néha, hogy megnyíljanak az ajtók. Tehát ahhoz, hogy könnyen meglegyen olyat tanulj, amit élvezetből tanulnál, hogy az idő gyorsabban teljen. Suli közben viszont már vállalj munkát és gyűjtsd a tapasztalatokat! 33N... aki diploma nélkül kezdte el vinni valamire és ugyan szerzett diplomát, de nem ez számított!
Sok sikert!
Computer Science vagy Software Development
Azért mert a többi nem érdekel egyáltalán, ez a kettő meg még érdekes is lehet. Amúgy nem tudom, talán inkább az utóbbit.
amit az előttem levő írt
ezek piacképesek
:) , igen Daniaban....Aalborg vagy Cp-north, meg nem tudom. Tudnal mondani par szot hogy milyen volt? Jopar eve nem tanultam, szerinted nagyon nehez lesz? Elvarnak valami computeres elokepzetseget vagy az alapoktol kezdenek?
Elsonek a computer science-t jeloltem meg , masodiknak Multi desgint-t.
Koszonom elore is......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!