Ausztriai egyetemeken lehet tanulni angol nyelven?
Figyelt kérdés
Mármint hogy az adott szakot angolul. És ha jól tudom, kell nyelvvizsga is. Nekem van Euroexam-es nyelvvizsgám, azt elfogadják vagy valamilyen más kell?
Egyébként A gépészmérnökit szeretnék tanulni ( Bécs, Graz, és környékei)
2017. okt. 14. 12:36
1/2 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy lehet, ma már szinte mindenhol lehet. Egy adott szakra vonatkozóan viszont legjobb ha kinézed, mely ausztriai egyetemeken lehet azt elvégezni és emailben vagy telefonon megkeresed a tanszéket közvetlenül. A nyelvvizsga- és egyéb előfeltételeket is tőlük kérdezd meg szerintem.
2/2 anonim válasza:
Alapképzés legtöbbször németül van, általában a mester szakon van angolul a sok külföldi diák miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!