Mit kell csináljak ahhoz hogy felvegyenek engem a Harvardra?
Figyelt kérdés
Leírnátok hogy mit milyen sorrendbe kell csinálni a gimi elejétől hogy felvegyenek?
Mert Magyarországon akarok gimibe járni és utána mennék a Harvardra! Ez lehetséges?
Trollokat nem akarok csak normális válaszokat 😂 megy majd a zöld pacsi 😂
2017. szept. 21. 11:52
1/8 anonim válasza:
Tanulnod az biztos.. Főleg angolul, kb. anyanyelvi szintre kéne felhoznod magad.
2/8 A kérdező kommentje:
Angolból jó vagyok talán az meg is lesz de mit kell majd csinálnom? Milyen vizsgák stb...
2017. szept. 21. 11:59
3/8 anonim válasza:
Semmit protekció kell szerintem.
4/8 anonim válasza:
Okosnak es szorgalmasnak kell lenned , de nagyon. Es anyanyelven beszelni az angolt. Gondolom az sem hatrany , ha jo kozepiskolat vegzel majd el... meg penz, a kint èléshez:D
5/8 anonim válasza:
Gazdagnak lenni. Tevhit, hogy a Harvardra a zsenik jarnak, inkabb a penzes kolykok. Iszonyatosan draga meg az ottani fizetesekkel is a tandij. Persze, nyilvan okos embereket vesznek fel, de az keves. Nagyon-nagyon gazdagnak kell lenni.
6/8 anonim válasza:
Például kitenni a vesszőt a vonatkozó névmás elé.
Viccen kívül, nem hátrány az intelligencia az egyetemi felvételihez.
7/8 anonim válasza:
jó eredményen, versenyeken elért helyezések, nyelvtudás, motiváció, stb. ha a gimi elején vagy, akkor még bőven összejöhet, ismerek magyar diákokat akik oda járnak ösztöndíjjal, a kishitű válaszolókra pedig ne hallgass. Ha kérdésed lenne írj bátran, illetve javaslom, hogy jelentkezz a Milestone Institute programjára, ők felkészítenek és elmondanak mindent amit tudni akarsz.
8/8 Estádio de Felchút válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!