Málta vagy Magyarország? (anglia diák vagyok)
Most Angliában tanulok turizmust és jövőre fejezem be (érettségi szinttel egyenlő, 3 A-level-nek felel meg). Fogok mellé csinálni matkeból A-levelt, meg Business-ből AS-levelt. A máltai egyetemnek már írtam és nagy valószínűséggel felvennének, de a többi jelentkezőtől függ. Business and IT-t tanulnék, Magyarországon meg mérnökinformatikusnak a BME-n. Pénzüggyel nincs gond, max Magyarországon a szállással Budapesten. Bécsen is gondolkoztam, de eddig nem találtam megfelelő angol képzést. Máltán szívesen tanulnék és 2 barátnőmmel mennék ki, viszont csak az aggaszt, hogy M.o.-on elismerik-e a diplomát.
Elismerik a máltai diplomát Magyarországon?
Felvennének a BME-re a képesítéseimmel?
Bécsben milyen egyetemek vannak (business és IT irányban)?
Bármilyen más ország, ahol jó a klíma, megfizethető vagy ingyenes az egyetem, könnyű munkát találni és vannak magyarok is?
Bármilyen ötletet szívesen fogadok a jövőmmel kapcsolatban.
17/l
Mivel Málta EU-s ország ezért elismerik a diplomát, egyszerű honosítani.
Nem javaslom, hogy Magyarországon végez egyetemet, de a BME mérnökinformatikust különösen nem javaslom.
Dánia is jó hely tanulás szempontjából.
megint itt a 60%-os, akinek sikerült kibuknia bme-ről, azóta mindenhol lehúzza a szakot, ezért a vélemény ez szerint vedd figyelembe..
abban viszont igaza van, hogy külföldön jobbak a lehetőségek, mégha a képzés nem is annyira erős.. illetve erős az is, csak máskép.. több a gyakorlat, a projektmunka.. ha infósnak mennél akkor viszont önállóságra jobban nevel a BME mint bármelyik másik egyetem néhány száz kilóméteres környezetben..
a máltai diplomát elismerik MO-n.. valszeg felvennének BME-re..
Dániában valóban jók a lehetőségek, de ez igaz a skandindináv országokra úgy általában... A klíma viszont olyan amilyen.. Ha UK-ban tanulsz, akkor tudod..
Ajánlható még Zürich, de annak sem híres az éghajlata, viszont a Zürichi műszakin infót tanulni jobb mint a BME-n, de a tandíj miatt sajnos ez sem játszik neked...
szal sztem választanod kell az alábbiak közül:
jó klíma vs. ingyenes tandíj vs. magyarok
Hát például a QS World Ranking, vagy az URAP...
Szóval, hogy nyilván mondjuk hamarabb vesznek fel valahova, ha Cambridgen tanulok, ami a top 3-ban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!