Melyiket választanátok? (cserediak)
Amerikarol lenne szo. Nem tudok donteni: fel tanev vagy a nyari szunet (5 es 3 honap)
A tanev az azert lenne jo, mert akkor megismerhetem a kulonos iskolarendszert, programokon vehetnek reszt, ismerkedhetek, csodabogar lehetk, bar ez nem szamit annyira :D viszont felek, hogy mivel angolul folyik a tanitas, akkor el fogok veszni, nem fognak engem megerteni, nem fogom megerteni az anyagot, ha feleltetnek, akkor csak nezek magam ele, valamint, hogy itthon potolni kell a kimaradast.
A nyar pedig azert lenne jo, mert akkor nem kell potolni, elutnem az idot, nem kellene tanulni, vilagot lathatnek, utazhanank osszevissza a fogado csaladdal, viszont egy unnep sem esne kozbe, nem lennenek balok, foci meccsek, beoltozes, stb. ami igazan jo lenne :) emellett nem tudom, hogy mennyire tudnam fejleszteni a nyelvtudasomat (elegge jol megy az angol, mar csak csinositani kell rajta, hogy merjek is kommunikalni vele), mint ha a suliban lennek.
Ti melyiket valasztanatok? (En mivel kicsit felenkebb vagyok, igy jobban huz a nyar, de tenyleg almom megismerni az iskolat is. Vagy erre lehetosegem lenne, ha egyetemre mennek kulfoldre? Mert ez is tervebn van:)
Mármint fél év cserediákság vagy csak be akarsz menni a sulikba? Elvileg idegenek nem ülhetnek csak úgy be sőt tudtommal be se mehetnek engedély nélkül a suli területére.
Én a helyedben kijönnék nyáron ismerkedni a környékkel stb és ha tetszik jelentkeznék egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!