Magántanuló vagyok, segítség? Többi lent
Szóval már szeptember óta kint élünk külföldön a családommal.A nyáron el lett döntve hogy sajnos/nem sajnos ,de ki kell mennünk ,és ott is fogunk tanulni.A húgom a nyolcadikot kezdte,én pedig a 9.et egy igen erős iskolában (pechemre).Azért pechemre mert abban állapodtunk meg a szüleimmel hogy akkor magántanulóként járjuk ki az iskoláinkat.A húgomnak ez volt az utolsó év szóval nekem még 4 évig kellene ezt csinálnom.Azért vázoltam fel ezeket hogy az esetleges kérdéseket is megválaszoljam előre.
Néhány kérdésem lenne:1.Hogyan zajlik a vizsgáztatás?iskolától függ?
2.Ha nem sikerülne valamelyik tantárgyból a vizsga akkor a későbbiekben újra kell vizsgáznom?
3.Mi alapján érdemes készülni?Mindent be kell magolni ,vagy a tanárokkal megbeszélni hogy miből érdemes felkészülni?
Egyékbént csak évvégén vizsgázom azaz egész éves tananyagból mert nem tudjuk megoldani az itteni iskola miatt,valamint a hazautazás maga is elég necces.
Ha valaki volt hasonló helyzetben azt kérem írja le a tapasztalatait,bármilyen infó segítene.
Keresgéltem a kérdések között de alig találtam külföldi magántanulókra vonatkozó kérdéseket.
Előre is köszi!
15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!