Még 8 általánosról sincsen papírom. Nehezíti ez a jövőm? (Többi lent,17/F)
Negatív válaszok előtt: Nem hagytam ki, évet és még mindig iskolába járok csak nem éppen Magyarországon.
8. osztályos voltam amikor elköltöztünk Angliába, pont félévkor.
Viszont a bizonyítványomban nincs benne, hogy elvégeztem a 8. osztályt, persze ez érthető is. (Bár lehet már meg sincs az a bizi)
Angliában folytattam a tanulmányaim, letettem a kisérettségit (GCSE-papírom megvan), és jelenleg főiskolára járok, level 3 business és computing szakon vagyok ami valószínű diplomát is ad majd. (Nem egyenlő a magyar diplomával)
Nos a kerdés az az, hogy ha Magyarországon tervezném a távoljövőm, akkor milyen esélyeim lennének munkák keresése kapcsán? Mit tudnék kezdeni angol papírjaimmal? Esetleg tudnák a szakmámban dolgozni? (Software fejlesztő vagy akár support.
Előre is köszi a válaszokat :)
Persze!
A 8 általános nem a leglényegesebb
Érettségi,diploma megvan,ezzel simán elhelyezkedhetsz!
Igazából elég nehéz egy iskola volt. A köztársasági elnök is abba az általánosba végzett, bár ez nem jelent semmit :D
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!