Mennyire nehezíti meg egy felsőfokú papír megszerzését ha nem nappalin tanulok?
No, hát irigylem azokat, akik olyan okosak és=/vagy teherbíróak, hogy kisujjból kirázzák munka mellett. Bár olyant is ismertem, aki emellett még építkezett is. :) De azért többet ismertem olyant, aki azalatt a pár év alatt 1,5-es szorzóval öregedett. Egyet még olyant is, aki a szakmérnökit félbehagyta, miután idegösszeroppanást is kapott.
Az a minimum volt, hogy lelkileg annyira belefáradtak, hogy a végére már nagyon utálták. Na, az meg nem egy felemelő lelkiállapot.
Persze, többeknek sikerült már elvégezni. :)
Ha munka mellett jársz levelezőre, az szopás.
Kemény, de meg lehet csinálni.
Vegyesek az érzéseim... Egy-egy nap után én is úgy érzem, hogy megroppanok (08:00-16:00-ig, vagy 17:30-ig úgy, hogy általában bő 2-2,5 óránként van 10 perc szünet). Kedvencem, amikor délelőtt 4-5 órás előadás, rá 20 perccel zh, aztán ismét egy 5 órás előadás, aztán este zh... Mindez egy nap alatt...
A másik az, hogy engem személy szerint kikészít a mindennapos korai kelés, szóval... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!