SAT, Toefl vizsga Budapesten? (Magyarországon)
Hali!
(Szinte) Mindegyik Amerikai egyetem felvételi kritériumában szerepel a SAT és a TOEFL (nemzetközi diákoknak) vizsga. Magyarországon SAT vizsgát hol lehet megírni? Illetve meg kell, hogyha mesterképzésre mennék át?
Egyébként elsőéves BME-s vagyok, és szeretném az MSc-met a Harvardon/MIT-n/Stanfordon/Oxfordon elvégezni.
(Kérlek titeket, most nem azokat a válaszokat kérem, amik éppen lerombolnák a lelkesedésemet... tehát nem ez a kérdés tárgya, hogy ki tudják-e fizetni a szüleim...stb)
Szóval ha van valami tapasztalatotok ezzel kapcsolatban kérem ezt is írjátok le. Még van több mint két évem, szerintem nincs olyan hogy lehetetlen ;) . Illetve ha valaki hasonló cipőben jár, mint én, szívesen találkoznék vele beszélgetni.
Ezzel kapcsoltban bármilyen kérdés jöhet!
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Boldok Ünnepeket
"#6 vagyok, ha #7 nekem szólt, írj PM-t."
Pedig csupa jót, mások számára is esetleg hasznos tudnivalóról, s nem az erkölcsökben kutakodót kérdezett...
Bár lehet, hogy a PM ez esetben a Pay Me-t jelentette. :)
#6 #14-nek:
Sem itt, sem PM-ben nem kérdezett erkölcsökben kutakodót, egyszerűen csak a lehetőségét is szerettem volna elkerülni, hogy felismerjenek. Ha érdekel, PM-ben szívesen segítek Neked is.
A Pay Me feltételezést pedig tisztelettel visszautasítom, tanácsért, véleményért elvből nem fogadok el pénzt, nem is kértem, nem is fogok (remélem a kérdező, ha olvassa, megerősít).
#14:
#15-ös kolléga valóban nem erkölcstelen "PM"-es.
Kérlek titeket ne egymást húzzuk le, elvégre értelmiség kategóriában mozgunk, nem igaz?
Ha valami nem tetszik, kritikát írjunk.
És még mindig várok válaszokat/véleményeket/tapasztalatokat. Még egy jó 3 évem van mindezekre. Sőt még ez a kérdés esetleg másoknak is jól jöhet (talán).
Köszi mindenkinek!
Szia!
Csak az anyagiakhoz fűznék hozzá annyit,hogy a tanulói vízummal vállalhatsz munkát is a campus területén,heti 20 órában,hogy tudjad finanszírozni a megélhetésedet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!