Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » SAT, Toefl vizsga Budapesten?...

SAT, Toefl vizsga Budapesten? (Magyarországon)

Figyelt kérdés

Hali!

(Szinte) Mindegyik Amerikai egyetem felvételi kritériumában szerepel a SAT és a TOEFL (nemzetközi diákoknak) vizsga. Magyarországon SAT vizsgát hol lehet megírni? Illetve meg kell, hogyha mesterképzésre mennék át?

Egyébként elsőéves BME-s vagyok, és szeretném az MSc-met a Harvardon/MIT-n/Stanfordon/Oxfordon elvégezni.

(Kérlek titeket, most nem azokat a válaszokat kérem, amik éppen lerombolnák a lelkesedésemet... tehát nem ez a kérdés tárgya, hogy ki tudják-e fizetni a szüleim...stb)

Szóval ha van valami tapasztalatotok ezzel kapcsolatban kérem ezt is írjátok le. Még van több mint két évem, szerintem nincs olyan hogy lehetetlen ;) . Illetve ha valaki hasonló cipőben jár, mint én, szívesen találkoznék vele beszélgetni.

Ezzel kapcsoltban bármilyen kérdés jöhet!

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Boldok Ünnepeket

2016. dec. 26. 18:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tehat TOEFL. Az valoban mem igaz, hogy a 120-bol minimum 110 kell. A hiresebb egyetemek valoban 100 pontot kovetelnek meg, amit nagyon nehez elerni. En LLM-re jelentkezem most Amerikaba, az osszes lehetseges egyetemre abban az allamban, ahova kikoltozom. A UCLA es a Stanford valoban megkovetelik a 100 pontot, de a tobbi egyetem nem. A tandij pedig $50,000 korul van egy evre. Nem tudom, hogy az MIT vagy hasonloak hany pontot kovetelnek meg, tenyleg egyetem valogatja, de nem hinnem, hogy ennem magasabb lenne. Olyat is lattam, ahova 80 is eleg, sot olyat is, ahova 69, ami valoban alacsony... de utana kell jarni. Tovabba vannak osztondijak. Mivel Te hitelesen tudod igazolni, hogy nem lenne eleg forrasod kifizetni az egesz egyetemet, igy jo esellyel kaphatsz tamogatast, nem az egeszre, de persze az is segitseg. En nem beszelnelek le semmikepp, bocsi, csak ennyit tudtam segiteni, mert en teljesen a human targyak teruleten mozgok, nekem nem kell sem GMat sem mas vizsga, csak a TOEFL. A Fulbeight kozpontban Budapesten a Baross utcaban egyebkent mindent elmondanak, menj be oda, vagy tajekozodj a honlapjukon.
2017. febr. 5. 15:27
 12/18 anonim ***** válasza:
*ugy ertettem, hogy a tobbi egyetem nem, hogy valoban a hiresebb, erosebb egyetemek 100 pontot allapitanak meg minimumjent, de nagyon sok szinten jo egyetemre eleg a kevesebb toefl pont
2017. febr. 5. 15:28
 13/18 anonim ***** válasza:
*Fulbright
2017. febr. 5. 15:30
 14/18 anonim ***** válasza:

"#6 vagyok, ha #7 nekem szólt, írj PM-t."

Pedig csupa jót, mások számára is esetleg hasznos tudnivalóról, s nem az erkölcsökben kutakodót kérdezett...

Bár lehet, hogy a PM ez esetben a Pay Me-t jelentette. :)

2017. febr. 5. 17:22
 15/18 anonim ***** válasza:

#6 #14-nek:

Sem itt, sem PM-ben nem kérdezett erkölcsökben kutakodót, egyszerűen csak a lehetőségét is szerettem volna elkerülni, hogy felismerjenek. Ha érdekel, PM-ben szívesen segítek Neked is.

A Pay Me feltételezést pedig tisztelettel visszautasítom, tanácsért, véleményért elvből nem fogadok el pénzt, nem is kértem, nem is fogok (remélem a kérdező, ha olvassa, megerősít).

2017. febr. 5. 20:13
 16/18 A kérdező kommentje:

#14:

#15-ös kolléga valóban nem erkölcstelen "PM"-es.

Kérlek titeket ne egymást húzzuk le, elvégre értelmiség kategóriában mozgunk, nem igaz?

Ha valami nem tetszik, kritikát írjunk.

És még mindig várok válaszokat/véleményeket/tapasztalatokat. Még egy jó 3 évem van mindezekre. Sőt még ez a kérdés esetleg másoknak is jól jöhet (talán).

Köszi mindenkinek!

2017. febr. 14. 21:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Az nagyon rossz, ha már egy humort magyarázni kell. :) Gondoltam, a mosoly elég utalás erre. :)
2017. febr. 14. 23:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak az anyagiakhoz fűznék hozzá annyit,hogy a tanulói vízummal vállalhatsz munkát is a campus területén,heti 20 órában,hogy tudjad finanszírozni a megélhetésedet:)

2017. ápr. 8. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!