Külföldre szeretnék jelentkezni, valaki megosztaná a tapasztalatait?
Figyelt kérdés
Lomonoszovra szeretnék jelentkezni ( jövőre fogok érettségizni), de még nem találtam ezzel kapcsolatban semmi hasznosat...2010. máj. 3. 11:48
1/2 anonim válasza:
Szija én azt tanácsonom ,hogy írj a sulinak mivel kétlem ,hogy valaki is tudna neked itt ezzel kapcsolatban segíteni.Feltételezem ,hogy felsofokon beszélsz oroszul ha oda akarsz jelentkezni.A bejutás nem lehet valami konnyu ,gondolom fizetni is kell mint kulfoldi diák..de írj nyugodtan a sulinak tedd fel bátran minden kérdésedet és meglátod orommel segítenek.Én meg sok szerencsét kívánok neked:)
2/2 anonim válasza:
Szia!!
Felvettek? Én most vagyok 11-es és én is oda szeretnék menni.
Tökre örülnék, ha fel tudnánk venni a kapcsolatot és válaszolnál néhány kérdésemre, ha nem gond neked :)
Ide írj kérlek: emesekristaly@gmail.com
Köszönöm, ha válaszolsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!