Így van esélyem rá, hogy színésznő lehessek?
Figyelt kérdés
Sok hasonló kérdést olvastam már itt, de hogy őszinte legyek, eléggé reménytelennek tűntek.
Előre is leszögezném, én nem azért akarok színésznő lenni, mert Amerika mániákus vagyok, vagy mert láttam egy Angelina Jolie filmet, és huh, én is tudok így mosolyogni - mint a hasonló kérdésék feltevői 😂
Tehát, egy angol állampolgársággal és körülbelül középfokú (nyelvvizsgai) angoltudással rendelkező 14 éves lánynak lenne erre az egészre esélye?
2016. dec. 21. 11:50
1/2 anonim válasza:
Mi köze az angoltudásnak és az állampolgárságnak ahhoz, hogy lehetsz-e színésznő? Melyik országban élsz? Hol akarsz színészkedni? Brit állampolgár vagy (angol állampolgárság nincs), de csak középfokon beszélsz angolul? Vagy csak szeretnél brit állampolgár lenni? Zavaros ez az egész. Gondold át még egyszer, aztán írj ki egy értelmes kérdést!
2/2 anonim válasza:
Középfokúval semmiképpen sem, tökéletes, anyanyelvi tudással és kiejtéssel pedig ugyanannyi, mint bármelyik másik kezdő színésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!