Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Tudok Becsben jarni gimnaziumba?

Tudok Becsben jarni gimnaziumba?

Figyelt kérdés
9.-es vagyok es kozepes tanulo. Vedeg diakkent szeretnek menni becsbe tanulni, de nem tanulaltam tul sok gimnaziumot. Aki volt becsben tanulni az tudna nekem ajanlani par himnaziumot?(nem kell tul eros, eleg egy kozepes szintu) Koszonom valaszukat

2016. nov. 18. 06:47
 1/3 anonim válasza:

Vendegdiak?

Cserediak?

Az iskoladban van cserediakprogram?

Vannak meg ilyen kulsos szervezetek, akik szerveznek fel-1 eves cserediak utakat.En USA-ban voltam 1 evet anno, de ott nem te valasztottad ki az iskolat, meg a varost sem.

Ha az iskoladban van ilyen program az illetekes tanarral beszelj vagy keress egy ilyen ceget, de felesleges neked iskolat ajanlani, hiszen nem te valasztod ki az iskolat.

2016. nov. 18. 21:29
 2/3 anonim válasza:

Ja es persze a nyelvtudas nagyon fontos.

Azt hiszen nekem kellet is tesztet irni.

Irtad, hogy kozepes tanulo vagy. Most kepzeld el, hogy amit eddig az anyanyelveden kozepesen tudtal teljesiteni azt egy idegen nyelven hogy tudnad?

Ja es nem tudom, hogy ez mashol is igy van ez, de nekem meg kellett ismetelnem itthon a kinttoltott evem.

2016. nov. 18. 21:34
 3/3 BiTOPro97 ***** válasza:

Ausztriában egyedül Bécsben elismert (de ott is helyi/lokális) kisebbség a magyar, van magyar-német két tannyelvű gimnázium is.

Amúgy éppen kilépő Angolokon kívül, az EU-n belül van átjárás, de van különbözeti vizsga (is), van rá egy rakás szervezet ahol cserediákokat szerveznek, ott és kint nyelvi felmérés van igazából. Ők hajlamosak félvállól venni, hogy amikor vissza jösz hol fogsz tartani.

Ezekért a két tannyelvűt tudom ajánlani, vagy két tannyelvűeket. Van még pár szakiskola meg burgenlandi amiket rendre bezárnak.

Én alsóban két évet németben jártam, és egy évet léptetek is hogy ne ikerhúgommal legyek egy osztályban, meg tudásom is ott tartott vagy azon túl. Nagyim aki nálunk óvi és azt a két évet kivéve napközi volt csak németül beszélt laksásban, jó két anyanyelvű a család, és rokonsághoz járt csak. Szóval a jó német, és helyi dialektus nélkül el vagy veszve. Tehát ORF kapásból akár YouTUBE-on, akár onnan letöltve, erősen ajánlott headset-en is hallgatni.

2016. nov. 19. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!