Honosított nyelvvizsgát elfogadják a diploma megszerzéséhez? ( BSc)
Figyelt kérdés
Hollandiában fogok élni szeptembertől, ahol lesz lehetőségem nyelviskolában tanulni. Mivel főiskolás vagyok, ezért szükségem lesz egy középfokú (B2) típusú nyelvvizsgára a diploma megszerzéséhez. Arra gondoltam, hogy Hollandiában teszem le a vizsgát, amit itthon honosíttatok. Valakinek van tapasztalata ebben a témában? Érdemes egyáltalán ott levizsgázni? Köszönöm a válaszokat.2016. júl. 22. 09:34
1/3 anonim válasza:
Szia.
Csak akkor honosítható a nyelvvizsga, ha a külföldön megszerezhető nyelvvizsga bizonyítvány szerepel az OH honosításról szóló táblázatában. Amennyiben szerepel, akkor honosítani fogják, és diplomához is elfogadható.
Nem írtad milyen nyelvről lenne szó, így én az angol listát kerestem ki neked, de a többi nyelvet is megtalálod a honlapon:
2/3 A kérdező kommentje:
Hollandból szeretném, nagyon köszönöm a segítséget
2016. júl. 22. 10:58
3/3 anonim válasza:
Ez esetben csak ez a két típus fogadtatható el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!