Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Amerikában mi magyarok milyen...

Amerikában mi magyarok milyen munkákat végezhetünk?

Figyelt kérdés
Alapból gondolom oktatási téren nem lehet a nyelvtörés miatt. De tényleg elgondolkoztam, hogy ha ki akarok menni, akkor hol lehetne elhelyezkedni.
2016. júl. 16. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ez tévedés, mert pl. van olyan egyetemi tanár, aki fél évet kint, fél évet meg itt tanít. Valójában szinte bármit dolgozhatsz, ha megvan hozzá a kellő végzettséged, de kijutni nem úgy megy, hogy te csak elhatározod magad. Persze rendőr meg hasonlók biztosan nem lehetsz.
2016. júl. 16. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Én személy szerint egyszerű betanított operator vagyok, egy elektronikai kis cégnél ahol kábeleket készítünk mindenféle járműben. Főképpen repülőgépekben lévő kábeleket. A szakmám egyébként könyvrestaurátor..

(New Orleans)

2016. júl. 16. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig epp oktatas teren lehet talalkozni viszonylag sok magyarral. Aki kimegy PhD-ra tanulni vagy kutatni az altalaban oktatni is szokott az adott egyetemen.
2016. júl. 16. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Bármit,ha van róla papírod.
2016. júl. 17. 12:12
 5/5 Patriksztár válasza:

Tudtommal Amerikában lehet Rendőr az, aki külföldről jött, ergo nem Amerikában született, komoly papírok kellenek hozzá, de lehet ( nekem is csak mesélték, olvastam is róla )

De mondjuk Mentős is lehet kint az ember, hiszen ha Mo-n megvan ahhoz az alap képesítésed, akkor az már + pont. De bármilyen szakmád lehet, hallottam már Magyar származású FBI Ügynökről is. :D

2016. szept. 17. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!