Ki ismer olyan embereket akik a UCLA-re járnak suliba?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 19:04
1/8 anonim válasza:
En egy PhD hallgatot ismerek es az egyik professzorom szerezte ott a PhD-t kb 10 eve... Miert?
2/8 A kérdező kommentje:
Mert mindenképpen ki akarok menni tanulni, és kíváncsi vagyok milyen :)
2010. ápr. 15. 19:14
3/8 anonim válasza:
szija látom te is californiában szeretnél tanulni.nekem is ez minden álmom de gondolom elég tanácstalan vagy .te mikor tervezed?egybol az ucla-ra szeretnél jelentkezni?mit szeretnél tanulni?sok szerencsét neked is hozzá:)
4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, mindenképpen ott szeretnék, bár ez most még eléggé elérhetetlennek tűnik :( Én gimi után szeretnék menni ami azt jelenti, hogy jövő nyár. Nem feltétlenül a UCLA-re szeretnék menni, ez csak egy lehetőség, igazából még nem tudom, próbálok tájékozódni. :) Zenét, vagy valami ahhoz kapcsolódó dolgot szeretnék tanulni. És te? Köszönöm, szükségem lesz rá, remélem neked sikerülni fog! :)
2010. ápr. 19. 16:13
5/8 anonim válasza:
Hali:) én is LA-e vagy legalább Amerikába akarok menni fősulira vagy egyetemre:) én iwiwen irtam egy lánynak, aki odajárt és ő mesélt róla:)(UCLA) neki tetszett és én beleszerettem abba az egyetembe:) ha van kedvetek beszélgethetnénk erről:) írjatok emailt, de csak ha kdvetek van:)
6/8 anonim válasza:
Hali:) én is LA-e vagy legalább Amerikába akarok menni fősulira vagy egyetemre:) én iwiwen irtam egy lánynak, aki odajárt és ő mesélt róla:)(UCLA) neki tetszett és én beleszerettem abba az egyetembe:) ha van kedvetek beszélgethetnénk erről:) írjatok emailt, de csak ha kedvetek van:)
8/8 anonim válasza:
szijja.írtam neked privid de nem tudod megkaptad e mert nem kaptam választ..majd léccike írj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!