Hosszabb vélemények, tapasztalatok a kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetemről?
Magyarországon élek, egy román határhoz közeli nagyvárosban. Most fogom kezdeni a 11. osztályt, elkezdtem nézegetni egyetemeket. Nemrég a kolozsvári egyetem honlapján olvastam, hogy van magyar nyelvű képzésük is. Gazdasági/kereskedelmi/üzleti szakok érdekelnek.
Szeretnék tudni pár dolgot az egyetemről, pl. mennyire szükséges a román nyelv a magyar nyelvű képzéshez, vagy úgy általában, milyen speckós dolgok kellenek a felvételhez (érettségi lefordítása, különféle papírok esetleg), mert sajnos semmi kötődésem az országhoz, egyszerűen csak olvastam az egyetemről és megtetszett. Leginkább azokra vagyok kíváncsi, akik már ott végeztek. pl. tanácsok, tapasztalatok, beszámolók. Nem sok mindent tudok a külföldi továbbtanulásról, eddig csak a miskolcival szemeztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!