Színészet külföldön?
Ne nevessetek. Régi vágyam, hogy színésznő legyek, s ez érdekében ideáig is tettem már egy s mást. Színjátszó tanodába járok, havonta 2-3 fellépésünk van és nagyon szeretem, versmondó, mesemondó versenyekre is jártam, bár ezekből már kinőttem ( Róka és a holló típusúra kell gondolni). Az érdekelne, milyen tanulmányokra lenne szükségem és hol ha én a későbbiekben is ezzel szeretnél foglalkozni, csak egy olyan országban, ahol jobbak a körülmények, nagyobb a lehetőség. Például Statfordban lakik a nagybátyám, vele már beszéltünk az ügyről, és szívesen fogadna, ha úgy alakulna,nála laknék. Na jó, ne szaladjunk így előre! Az érdekelne, ha majd leérettségizem, hogyan folytassam tovább és hol? Magyarországon kell elvégezni az iskolát, vagy sem? Egyesek azt mondják felesleges lenne, ugyanis kint megint el kéne. Valamint mire gyúrjak még rá a magyaron (irodalom, nyelvtan egyaránt) és az angolon kívül még az utolsó 2 gimis évemben? Ebből a kettőből szeretnék emeltszintűzni. Köszönöm előre is!
15/L
Szia! Én Bécsbe jártam zeneakadémiára ének (opera) szakon, de velünk egy épületben tanultak a musicalesek is, és volt ott egy magyar lány is, aki aztán Angliába ment ezután. Az tuti, hogy a színművészethez a nyelvet valami irdatlan módon kell tudni, nem lehet akcentussal meg hibásan beszélni, ezért nem is értem hogy gondolod. A csaj akit ismertem, annak egyik szülője más nyelvű volt, ezért tudott nagyon királyul.
De az a tuti, ha kikeresed a neten az egyik szóba jöhető sulinak a honlapját, és felhivatod valakivel (aki jól beszél) a tanulmányi osztályt, (előre felírod miket akarsz kérdezni), és mindenről tőlük kérsz infót, mi és hogyan lehetséges, ha ezek a terveid. Ezek után tudsz tervezni a későbbiekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!