Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Amerikai egyetemek/főiskolák...

Amerikai egyetemek/főiskolák amik nem a leghírsebbek, de el is ismerik, meg persze be is lehet valahogy kerülni?

Figyelt kérdés
nem olyokra gondolok mint a Yale meg ilyenek, de azért tényleg jó egyetem és nem kell évi több milliót hizetni tandíjra. remélem tudtok segíteni

2016. jún. 14. 21:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Hiszed vagy sem,a Yale-re is pont úgy be lehet kerülni,mint bàrmelyik másik egyetemre/föiskolára.. külföldiként rád egy kicsit speciális dolgok vonatkoznak,mint élőre..ha komolyabban érdekel a külföldi tanulás,akkor ajánlom ezt sz oldalt:

[link]

Itt minden fontosabb infót megtalálsz,de én szerintem menj el egy személyes beszélgetésre is..én is voltam,tőlük mindent megkérdezhetsz,nagyon segítőkészek, és tudnak is segíteni :)

2016. jún. 14. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!