Milyenek a svéd egyetemek?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik Svédország és már egy ideje szemezgetek az umeäi egyetem "life science" nevezetű szakával. Akik kint tanulnak Svédországban mik a tapasztalatok? Milyen szakon tanulnak? Valamint az is érdekelne, hogy milyen tanulmányi eredménnyel kerültek be? Könnyebb/ nehezebb a magyar egyetemekre való bejutásnál? Ezek mellett minden más tapasztalat is érdekel! Természetesen ha valaki más országban tanul az is.:) A válaszokat előre is köszönöm.2016. febr. 10. 20:56
2/7 A kérdező kommentje:
Esetleg te kint tanulsz? Vagy mire gondolsz?:)
2016. febr. 13. 15:08
3/7 anonim válasza:
Igen kint és én egy egyszerű szakmát tanulok. Az hogy mennyire nehéz bekerülni az attól függ, hogy melyik suliba és milyen szakra. Pl orvosnak nehéz bekerülni és biztos kemény is a suli. Tanárnak meg könnyű bekerülni. A te szakodat nem ismerem.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Mi kell ahhoz, hogy valaki külföldi egyetemre pl angol tanári szakra bekerüljön? Hol lehet erről több infót kapni? Költségekről, lehetőségekről? Utána el lehet ezzel helyezkedni? Magyarországon is? Vagy EU területén?
Köszi
5/7 anonim válasza:
Én mivel kint élek kicsi más a helyzet, de EU-s állampolgároknak ingyenes az oktatás. Tanár képés angolul nem hiszem hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!