Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Magyarországról be tudok...

Magyarországról be tudok kerülni egy külföldi jó egyetemre?

Figyelt kérdés
Hogy működik ez az egész dolog? Mennyi esélyem lenne Magyarországról külföldre menni egyetemre? Miket kéne ahhoz tennek?

2016. máj. 19. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a kinézett egyetem honlapját, ott minden le van írva.
2016. máj. 19. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Külföld alatt mit értesz? Nem kevés ország van "külföldön"... Mindenhol más a rendszer, vannak olyan országok, ahol egyetemenként is más a rendszer, tehát az országra nézve sem egységes a felvételizés vagy a követelmények. Milyen szakra szeretnél menni?

Erről a témáról nem lehet ennyire általánosan beszélni. Így én is csak annyit tudok neked mondani - amivel nem hiszem, hogy sokra mész -, hogy simán lehet külföldön tanulni, nálunk a gimis évfolyamról a 90 emberből kb. 10-en mentek külföldi egyetemre. Felvételiztek, követelményeknek megfeleltek és felvették őket. De nyilván nem mindegy, hogy hova akarsz menni, pontosan melyik ország mely egyetemére, és milyen szakra.

2016. máj. 19. 16:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Azt hogy milyen szakra még fogalmam sincs :/.

Hát Londonba szeretnék majd menni, csak nem tudom mennyi esélyem lenne.

2016. máj. 19. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
A szak most egyelőre mindegy. Nézd meg az egyetemeket Londonban, mindegyik honlapján van külföldiek számára felvételi követelmény.
2016. máj. 19. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!