Anglia. Jövőre college. Mit kedjek magammal?
Azt se tudom, hogy hova tanuljak tovább, minek tanuljak stb.. Mi lehetőségeim vannak High school után? Nem szakmára szeretnék menni, hanem inkább tovább tanulni ezeket a tantárgyakat. (Matek, IT, Art). Ezekből jó vagyok.
De ahol ezeket tanulhatnám, ott a minimum grade C kell abba a suliba.. és 'ucas progress'-el tudunk iskolákba jelentkezni és ott olyat kér, hogy 'predicted grade'. Amit nem tudok mi, tanár szerint bronze grade.. tehát valamilyen oknál fogva mindenből grade E-t kellett beírjak. És a collegek ezt látják. De közbe sokkal jobb vagyok ennél. Matek B, Art A*, DT C... ezekre gyúrok. (Tanáraim mondták) Miért nem ezeket kell be írni? Már 1 college simán el is utasított. Mondjuk felvettek valami IT level 1-re.. de level 3-ra pályáztam. Ezt is magyarázzátok meg kérlek... ezeket a leveleket és course-okról se tudok semmit.
Ne írjátok, hogy kérdezzem meg a tanártól, mert tesznek rá..
Köszi
Jó is lenne. de lennének olyan szemetek, hogy járjam ki a 8-11. osztályt, mert még a 8. o előtt kiköltöztünk. A másik ok, hogy maradjak az az, hogy megtanuljam a nyelvet, mert elég fontos lehet az életben..
De a megélgetés nem olyan otthon sajnos, hogy vissza mehessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!