Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Anglia. Jövőre college. Mit...

Anglia. Jövőre college. Mit kedjek magammal?

Figyelt kérdés

Azt se tudom, hogy hova tanuljak tovább, minek tanuljak stb.. Mi lehetőségeim vannak High school után? Nem szakmára szeretnék menni, hanem inkább tovább tanulni ezeket a tantárgyakat. (Matek, IT, Art). Ezekből jó vagyok.

De ahol ezeket tanulhatnám, ott a minimum grade C kell abba a suliba.. és 'ucas progress'-el tudunk iskolákba jelentkezni és ott olyat kér, hogy 'predicted grade'. Amit nem tudok mi, tanár szerint bronze grade.. tehát valamilyen oknál fogva mindenből grade E-t kellett beírjak. És a collegek ezt látják. De közbe sokkal jobb vagyok ennél. Matek B, Art A*, DT C... ezekre gyúrok. (Tanáraim mondták) Miért nem ezeket kell be írni? Már 1 college simán el is utasított. Mondjuk felvettek valami IT level 1-re.. de level 3-ra pályáztam. Ezt is magyarázzátok meg kérlek... ezeket a leveleket és course-okról se tudok semmit.

Ne írjátok, hogy kérdezzem meg a tanártól, mert tesznek rá..

Köszi

2016. febr. 24. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Gyere haza, itt egyszerűbb a rendszer.
2016. febr. 24. 20:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Jó is lenne. de lennének olyan szemetek, hogy járjam ki a 8-11. osztályt, mert még a 8. o előtt kiköltöztünk. A másik ok, hogy maradjak az az, hogy megtanuljam a nyelvet, mert elég fontos lehet az életben..

De a megélgetés nem olyan otthon sajnos, hogy vissza mehessek.

2016. febr. 24. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt nézted már?

[link]

2016. febr. 25. 16:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Aha, köszi. És a 'predicted grade'-hoz azt kell akkor írni, amiért úgymod, küzdök? A matek tanárom azt mondta, hogy "You going for grade B" ez lenne a predicted grade (várható jegy)? Mert én minden megállapítás nélkül kaptam azt, hogy 'silver target D, gold target C'. És az o.fő szerint akkor a bronze-t kell beírni. Tehát 1-el lejjebb. E... ezért itasítottak el az iskolából. Ma lett volna interview de én nem akarok menni level 1-ra semmiképp. Holnap próbálok érdeklődni tanároktól is, a jegyem miatt hátha lesz olyan aki nem sz@rja le...
2016. febr. 25. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Bár ezek az arany meg ezüst jegyek nem mondanak semmit, de úgy értelmezem, hogy az év végi jeggyel felvételizel most amikor még nincs meg az a jegy? Azaz akkor azt a jegyet kell beírni ami a várható lesz év végén. Rosszabb jegyet semmiképpen se írj be.
2016. febr. 26. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!