Lehetséges Magyarországról jelentkezni MA/vagy diploma után új képzésre az Oxford ra vagy, Cambridge re? És, ha igen akkor ennek milyen a folyamata?
Csak szimplán kíváncsi vagyok, nincs különösebb tervem.
Jelenleg Politológiát hallgatok itthon. Arra lennék kíváncsi,hogy mondjuk az Oxdordon lehetséges e mesterképzésre jelentkezni itthonról, és ha igen akkor ennek mik a követelményei eljárásai?
Láttam pár cikket az Oxfordal kapcsolatban itt a gyakori kérdéseken, de az mind érettségi utáni kérdés volt, engem pedig az MA képzések érdekelnének elsősorban, vagy ha nincs ilyen,hogy MA akkor maga a jelentkezési folyamat és követelmény,hogy hogyan is megy ez,ha mondjuk már van egy diplomám és úgy jelentkeznék.
Csak kíváncsi vagyok. Nyelveket illetően Angol felsőfokom van, illetve most tanulok Franciául, és tanultam Spanyolt is, de még megszeretnék olaszul és németül is tanulni, illetve felújítani a spanyol tudásom.
Előre is köszönöm!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!