Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ilyen tanulmányi jeggyel...

Ilyen tanulmányi jeggyel felvennének Angliába a Cambridge-i egyetemre? (lent)

Figyelt kérdés
9.-es vagyok. 3-as fizika és matek,viszont a többi 4-5.Több az 5-ösöm.Angol,Német 5. Beszélek még lengyelül.Angolból felsőfokút le tudnám tenni,azt mondják.Nyáron mindig angliába vagyok,és ott ugye tanulom a nyelvet.Szóval egy felsőfokú angol,es ez a tanulmány, elég lenne?
2015. dec. 21. 19:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
13%
Fazekasos vagy Kossuthos vagy?:D Ez a ket iskola mondhato erosnek itt.
2015. dec. 22. 10:56
 12/16 Bob the builder ***** válasza:
51%
Nem igazán. Bocsi de ez az igazság.
2015. dec. 22. 20:47
 13/16 pörölycápa ***** válasza:

Ha megnézel egyetemi szakokat, akkor a követleményeknél mindig felsorolják hogy milyen jegyek kellenek hozzá. Általánosságban veheted úgy, hogy az A az 5-ös, B a 4-es, C a 3-as, ennél lejjebb meg úgysem mennek. Bár Cambridgen igazából az A-nál lejjebb nem nagyon mennek, szóval a szükséges tantárgyakból 5-ösre kéne érettségizned. Plusz kell egy jó Personal Statement, ha behívnak interjúra, ott is jól kell szuperálnod.

Plusz oda ha jól tudom Cambridge-es nyelvvizsga kell, nem jó akármilyen felsőfok.

Esetleg más Angol vagy Skót egyetemeken is elgondolkodhatsz, amiknek alacsonyabb a követelménye.

2016. jan. 9. 01:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Cambridge nem 3. Angliában, hanem elsô. Néha még világon. Itt nem a középiskolai jegyeid számítanak, de még az érettségi se sokat (egy gyerek egyszer 22 tárgyból emeltezett, na, neki nem kértek többet). Itt kiemelkedônek kell lenned. Valamibôl mindenképp. Emellett persze a szorgalom se árt, az angolok 9-10.-ig tanulnak mindenféle tárgyakat, és akik idejönnek, azok végig ötösök
2016. jan. 30. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Csak csípőből tüzeltél, úgy látom :D

AZ ÖSSZESÍTETT ranglista szerint - szól a cikkből az idézet.

Senki nem mondta, hogy angliai egyetemeket összesítettek, s mivel nem ez a kérdés fő vonulata, hanem a tandíj, ezért nem tartottam külön az egész cikket beidézni.

De akkor a Te kedvedért álljon itt.

(amúgy pár mp volt kimásolni az első sort és behozni az adott cikket, ranglistát - jólesett volna, ha vitatkozás előtt Te is megteszed)

[link]

2016. jan. 30. 19:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Igazad van utolsó, bocsánat, hogy félreolvastam, amit írtál, kicsit felkarcolta a büszkeségemet. (Igyekszem minél több embernek válaszolni, és nem nagyon van időm alaposan végigolvasni a válaszokat)
2016. máj. 2. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!