Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ha kimegyek Angliába, menniy...

Ha kimegyek Angliába, menniy idő alatt tanulok meg angolul beszélni középfokon, ha szinte semmit sem tudok? (általában)

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 18:56
1 2
 11/19 anonim válasza:
Külföldi munkát keresek,kérem valaki tudna segíteni?
2010. márc. 24. 15:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Minél több tudást kéne itthon felszedni, sokkal jobban megéri. Hacsak nincs folyamatosan hozzádragasztva egy tolmács aki fordít neked, akkor csak olyan élethelzetekbe kell belegondolni, hogy útbaigazítást kérsz, hotelben épp elmondják neked, hogy kilenckor takarítás miatt hagyd el a szobát, rendőr igazoltat, átszállásos vonatjegyet szeretnél venni és megtalálni a neked megfelelő vágányt. Vagy BÁRMIT visszakérdeznek...

Nyelvtanulás szempontjából kicsit drága mulatság, megélhetési költségek az egekben.

PS: Munkát nyelvtudás nélkül biztos nem kapsz. Lehetsz akármekkora sztár ember aki bármit elvégez. Van pár ismerősöm kint (írország) és ott a munkáltatók tudnak válogatni.

De tény, hogy ott fejlődik leggyorsabban az ember... Magyar emberek 0-24es társasaágát kerülni, mert akkor nincs akkora kényszer.

2010. márc. 25. 17:24
 13/19 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez attol fugg hogy mennyire vagy tanulekony! A baratom svedorszagban van lassan egy eve, nem tudot semmit es nem is ertett svedul, de mar beszelni is tud! szoval csak rajtad mulik hogy mennyire szeretned megtanulni a nyelvet!
2010. márc. 25. 19:22
 14/19 anonim válasza:
az egyik ismerősöm fél évig volt kint, és angol akcentussal jött vissza.
2010. márc. 28. 10:00
 15/19 anonim válasza:
Én hallottam olyanról, hogy TELJESEN 0 nyelvtudással ment ki Angliába(mivel németet) tanult viszont fél év alatt már teljesen értette az angolt. Ő azonban még nyelviskolába is járt odakint, szóval az nem árt. Az pedig nem igaz, h nem lesz munka, mert ha van kint legalább egy ismerősöd(akár magyar) akkor biztos, h tud neked munkát szerezni.
2010. márc. 28. 12:24
 16/19 anonim válasza:
100%
Ha abszolút nem tudsz angolul,akkor nehéz lesz belerázódnod.De szerintem fél év alatt jól elsajátíthatod,ha előtte más idegen nyelvet is tanultál.Tapasztalatból mondom.Tehát ne izgulj!!!
2010. ápr. 1. 22:03
 17/19 anonim válasza:
100%
Ez szerintem elsosorban az eletkortol fugg. A nyolcevesek kevesebb mint fel ev alatt megtanulnak folyekonyan egy idegen nyelvet a nullarol, mig a negyven-otven felettieknek sokszor egy evtized sem elegendo. Az is sokat szamit hogy mennyire expozalja magat az ember az uj nyelvnek; peldaul aki osszekoltozik egy csapat magyarral es takaritasbol el meg, az nem tanul sokat. Minden esetre nem banod meg ha kiutazas elott mar egy alapszinten megtanulsz; a nyelvtanulas is konnyebben fog menni, mert lesz mit gyakorolni, es mar akkor eladni sem fognak..
2010. ápr. 2. 23:56
 18/19 anonim válasza:
100%
hát ha van egy csöppnyi valamire való eszed, és nem magyarok között leszel kint hanem angolok között akkor ameddig nem tudsz angolul és jófejek, akik körülvesznek akkor kézzel lábbal ugyis tudtok majd komunikálni, és szépen lassan egyre több fog rád ragadni, és 1,2,3, hónap alatt már egész jó szintre el lehet jutni, bár szerintem ehhez fontos hogy ne legyenek magyarok a környékeden mert az eléggé kizökkenthet
2010. ápr. 7. 12:12
 19/19 anonim válasza:
SZia, én anno "yes, no" angollal jöttem ki, ez volt 3 éve. SOha nem tanultam, itt sem, csak ami rámragadt és boldogulok. Igaz, volt segítséem egy magyar sráctól, de pl. melóban nem tudtam hasznát venni, ott magamra voltam utalva. Azóta eltelt 3 év, és szinte mindent meg tudok csinálni és hangsúlyozom, soha nem tanultam!
2010. szept. 19. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!