Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » A bécsi egyetemeken mikor van...

A bécsi egyetemeken mikor van nyílt nap?

Figyelt kérdés

Most végzős vagyok, és érdekelne a bécsi egyetem, bár még pontosan nem tudom, mit szeretnék tanulni, de nagyon jó lenne ott végezni a tanulmányaimat. Nem tudom pontosan hogy vannak ott az egyetemek, hol mit lehet tanulni, de azz hiszem az Universität Wien érdekelne.

Viszont szeretném előbb megnézni, kérdéseket feltenni, szóval részt venni egy nyílt napon. Ha valaki esetleg oda jár, vagy tud ilyesmi információkat, hálás lennék, ha megosztaná velem.

Ezen kívül minde érdekel amúgy a bécsi továbbtanulásról, és arról, hogy milyen lehetőségek vannak lakhatásra, kollégium, lakások, diákszálló, milyen árban vannak, van-e esetleg ingyenes kollégium?stb...

2015. nov. 7. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
A honlapjukon nincs róla szó?
2015. nov. 7. 16:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem találtam
2015. nov. 7. 19:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugyan a honlapjukon nincs fent, de kb 3 kattintással megtaláltam ezt az oldalt és itt a nyílt napot: [link]

2016. április 14-15-én lesz.

A lakhatásról és a továbbtanulásról itt találsz meg majdnem mindent:

mde.hu

2015. nov. 7. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!