Ausztriában a gimnáziumi tanároknak 2 szakot kell választani?
Szia!
Én Bécsben tanultam egy évet középsuliban, szóval azt a keveset amit ott láttam leírom:
Szerintem lehet így párosítani, de itt nem nagyon jellemző, hogy valaki 2 szakban gyakorló tanár legyen. Viszont szerintem egy matek tanár általában többet ért a fizikához, mint egy átlag magyar matektanár... (Jó angoltanár pl kevés van...) Szerintem jól keresnek, nem láttam jelét, hogy anyagi problémáik lennének, de valamiért sokan tömegközlekednek...
A felvételi rendszerben nem tudok segíteni ne haragudj.
Nem tudom megerősíteni, hogy a legjobb tanulók mennek tanárnak, de kétségtelenül nagyon tudnak.
Igen, én úgy érzem, hogy itt azért rendesen megbecsülik őket, a szülők pedig szinte kizárólag az ő oldalukon álltak.
Azt még tudni kell, hogy az én sulim valami spéci dolog volt, szóval remélem segítettem, de nem biztos, hogy ez mindenhol érvényes Ausztriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!