Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ha romániában leérettségiztem...

Ha romániában leérettségiztem akkor érettségizhetek még más tantárgyakból is?

Figyelt kérdés
Van érettségim viszont filologian vegeztem ahol magyar,roman,foldrajz,tori es angolbol erettsegiztunk viszont van olyan egyetemi szak ami engem erdekelne de kell hozza biosz,kemia vagy matek.Lehet olyat hogy ismét beiratkozzak ugymond + tantárgyakból viszont a régiek is megmaradjanak ? És van olyan szak is ahol azt irja hogy emelt szinten kell teljesiteni egy adott tantárgyat viszont nállunk nemhiszem hogy van ilyesmi.Meg azt sem tudom hogy pl angolbol adhatok e ujra szobeli vizsgat mert az kicsit gyengebb lett mint amit vartam :D

2015. okt. 29. 20:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Ha atmentel, nem lehet megegyszer erettsegizni, semmilyen okbol!

Az egyetem viszont nem kovetelheti meg, hogy milyen tantargyakbol erettsegizz. Ha pl nem erettsegiztel matekbol, akkor a kozepiskolai matek jegyek atlagat szamitjak. Vagy pedig kulon felvetelit tartanak.

2015. okt. 29. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!