Az ERASMUS mit is áll pontosabban?
Figyelt kérdés
Mármint, ha Erasmussal szeretnék külföldön tanulni fél évet, akkor milyen költségekre kell számitsak? Mit is fedez konkrétan az Erasmus?2015. okt. 15. 16:10
1/4 anonim válasza:
Kb. semmit. Nem egy nagy összeget kapsz.
2/4 anonim válasza:
Amit en annak idejen (2008-ban) kaptam, az a kollegiumra volt eleg kb. Es a legolcsobb koliban laktam.
3/4 anonim válasza:
Országtól függ, hogy mennyi pénzt kapsz.
Nekem csak a szállásra futja, a többi saját zseb, mondjuk én Norvégiában vagyok, itt nem olcsó az élet.
Kisebb megélhetési költségű országokban talán még ételt is tudsz magadnak venni.
4/4 anonim válasza:
Országtól függően 3-4-500 Eurot kapsz/hó, szociális helyzet alapján esetleg még 100-at ezen felül, ha megítélik.
Általában a szálláson kívül nem sokra elég, nekem is elmegy csak arra Németországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!