Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Az ERASMUS mit is áll pontosab...

Az ERASMUS mit is áll pontosabban?

Figyelt kérdés
Mármint, ha Erasmussal szeretnék külföldön tanulni fél évet, akkor milyen költségekre kell számitsak? Mit is fedez konkrétan az Erasmus?

2015. okt. 15. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Kb. semmit. Nem egy nagy összeget kapsz.
2015. okt. 15. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Amit en annak idejen (2008-ban) kaptam, az a kollegiumra volt eleg kb. Es a legolcsobb koliban laktam.
2015. okt. 15. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Országtól függ, hogy mennyi pénzt kapsz.

Nekem csak a szállásra futja, a többi saját zseb, mondjuk én Norvégiában vagyok, itt nem olcsó az élet.

Kisebb megélhetési költségű országokban talán még ételt is tudsz magadnak venni.

2015. nov. 2. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Országtól függően 3-4-500 Eurot kapsz/hó, szociális helyzet alapján esetleg még 100-at ezen felül, ha megítélik.

Általában a szálláson kívül nem sokra elég, nekem is elmegy csak arra Németországban.

2015. nov. 6. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!