Nehéz anyagi helyzetben lévőként esélytelen az Erasmus?
Figyelt kérdés
Idén kezdtem az egyetemet, s eddig abban a hiszemben éltem, hogy egy Erasmus-os ösztöndíj a kintlét költségeit fedezi. Most azonban, hogy egy kicsit többet olvasgattam a témában, arra jöttem rá, hogy ez nagyon nincs így, mert elvileg kb. 500 eurós a havi támogatás, ami pl. Olaszországban (ami a szakomhoz teljesen kapcsolódna) semmire sem elég.2015. szept. 17. 22:11
1/3 anonim válasza:
Én sem dúskálok pénzben, viszont nyáron dolgozok, a szülinapi, nvnapi, karácsonyi, ballagási pénzt félretettem. Így már viszonylag sok gyűlt össze, ami fedezni majd a pluszköltségeimet. Nagyon szerettem volna mindigis Erasusra menni. :)
Szerintemt e is kezd el gyűjteni, addig még nagyon sok idő eltelik, mire mehetsz, az alatt pedig egész sok pénzt össze lehet szedni.
Meg elvileg, ha szociális alapon rászorulsz, akkor kapsz az egyetemtől is plusz segítséget.
2/3 anonim válasza:
Ha úgy gondolod sokat lendítene a sorsodon akkor szerintem megoldható. Próbálj meg össze spórolni egy kis pénzt, dolgozni a nyáron stb. Nem tudom van e diákhiteled, azt is felveheted egy félévre, ha máshogy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!