Melyik egyetemi szakot ajánljátok külföldön (többi lenn)?
2017-ben fogok érettségizni és utána a tanulmányaimat mindenképpen külföldön szeretném folytatni. Eddig az Egyesült-Királyságon, Hollandián, Ausztrián esetleg Dánián gondolkoztam.
Ami talán a legnagyobb hátrányom, hogy diszkalkúlia(csak fonetikusan tudom leírni) miatt fel vagyok mentve matematikából ami azt jelenti, hogy nem fogok belőle érettségizni. Remélem ez nem kizáró ok.
Ebből kifolyólag csak valami humán tantárgy jöhet szóba, de egyébként is afelé hajlok.
Magyarból, töriből és még nem tudom, hogy angolból vagy németből emelt érettségit fogok tenni, és még szeretnék érettségizni vagy médiából, vagy társadalomismeretből.
Ezekkel amiket leírtam, hol lehet esélyem (milyen szakon)? A legjobban talán, valami társadalom tudományi tantárgy érdekelne pl.: politológia, de igazából érdekel a jog is csak az a bajom vele, hogy azzal meg csak az adott országban tudok elhelyezkedni, és tekintve, hogy ott nem vagyok állampolgár behatárolt leszek.
Ha még tudtok olyan szakokat amik matematika nélkül egyáltalán szóba jöhetnek kérlek írjátok le, és írjatok róla egy pár sort! De nem akarok olyan szakra se járni ami után lesz egy diplomám amivel sehol sem fogok elhelyezkedni.
Nehéz helyzetben vagyok és tanácstalan ezért akinek van némi rálátása az kérem segítsen! Köszi.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!