Mennyi az esélye, hogy bejutok az Oxfordra?
Most kezdtem a gimnáziumot, és "régi" álmom, hogy az Oxfordra járhassak! Történelem tanár szeretnék lenni, emellett az angol nagyon jól megy. Ha kitűnő bizonyítványom lesz minden évben, illetve megvan mindhárom nyelvvizsga, és az érettségi is kitűnő lesz, felvehetnek?
Az osztályfőnököm angol szakos tanár, 2016 Áprilisában megyünk Londonba az iskolával, ami szerintem borzasztó jó lehetőség a nyelvtanulásra, mindemellett pedig 9-10 éves korom óta arról álmodozom, hogy egyszer majd Londonba költözök. Mivel a tanárnő elég sok mindent tud ugye az oktatásról, ezért arra gondoltam, hogy beszélek vele erről az egyetem-dologról! Gondolom tudna segíteni. Nektek mi a véleményetek erről?: )
Köszönöm!
Hát, próbálkozom! Lehet érdemes lenne angol, illetve történelem versenyekre jelentkeznem.
A tandíjra felvehetsz kedvező diákhitelt, és onnantól igazából a megélhetésre kell költened... De az Oxbridge elég gazdag ahhoz, hogy a diékjainak a lehető legjobb támogatást nyújtsa. Amúgy ajánlom, hogy olvasd el ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!