Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Anglia egyetemek jobbak mint...

Anglia egyetemek jobbak mint a magyar egyetemek?

Figyelt kérdés

Tudom hogy sokkal dragabbak ott de most nem ezt kerdezem. Informatikat tanulnek egyetemen, es mennyivel jobb mondjuk a university of manchester informatikai teren mint mondjuk a BME?

Hallottam, hogy a BME-n eleg sok a fizika, es hogy ott kevesebb a gyakorlati tanulas mint kulfoldon.

2015. aug. 20. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Minimálisan számít az egyetem ilyen téren. Az számít, hogy te mennyit tanulsz. Kint sem fognak sokkal alaposabban megtanítani mint itthon. Nem muszáj BME-re menni, főleg ha nem érdekel a fizika, ott a SZTE, ott az ME, ott az OE, ezeken az egyetemeken van programtervező informatikus ahol nincs fizika
2015. aug. 20. 11:22
 2/6 A kérdező kommentje:
igen de en szeretnek majd a jovobe kulfoldon dolgozni mert ott sokkal jobb a fizetes mint magyarorszagon. Siman lehet 2x tobbet keresni angliaba mint magyarorszagon.
2015. aug. 20. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Hat a BME pl azon nagyon keves magyar egyetemek egyike amiket kulfoldon is elismernek. Amugy az angol egyetemek sokkal jobbak mint a magyarok,de van nehany kivetel,a BME ilyen..en nem ott tanulok,szoval nem reklamozni akarok,de ezt hallottam..sok angol is inkabb ide jon muszaki dolgokat tanulni(amibe sztem az informatika is beletartozik). Viszont en ugy gondolom(lehet hogy tevedek),hogy angol diplomaval pl angliaban nagyobb esellyel tudsz elhelyezkedni,de sokkal nehezebb is ott vegezni kulfoldikent..
2015. aug. 20. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
A világ legelismertebb egyetemei közt is vannak magyar egyetemek, azt hiszem a BME-t csak az ELTE előzi meg.
2015. aug. 20. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
A manchesteri egyetem az a világ egyik legjobbja akár jó a BME akár nem külföldön összehasonlíthatatlan mert míg sok helyen Magyarországot sem tudják a térképen elhelyezni a Manchesteri egyetemről azért hallottak. Nem tudom informatikánál ez mondjuk mennyit számít mert az ugyanaz mindenhol szerintem habár egyáltalán nem vagyok otthon benne nem tudom. De az tuti, hogy külföldön gyakorlatiasabb az oktatás. Én Angliába megyek egyetemre Liverpoolba de más szakra.
2015. aug. 21. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:
2015. aug. 21. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!