Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Skóciai továbbtanulás, hogyan...

Skóciai továbbtanulás, hogyan tudnám finanszírozni?

Figyelt kérdés
Skóciában szeretnék továbbtanulni, ahol ugye azért nem olcsó az élet. A pénz, amivel rendelkezem kb. egy hónapig lenne elég, a szüleimnek pedig nincs akkora keresete, hogy tudjanak elég pénzt biztosítani? Szóval van esély arra, hogy 1 hónapon belül találnék munkát, amivel fenn tudom tartani magam, vagy van valami ösztöndíj, amire gólyaként lehet pályázni? A válaszokat előre is köszi!

2015. júl. 30. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Skóciában ingyenes az egyetem, nem tudom azt esetleg tudod-e. Az, hogy milyen ösztöndíjak vannak, egyetemenként változó, az egyetemek honlapján kell utánanézni. Nagyon is sok esély van rá, hogy egy hónap alatt találsz munkát, ott mindenki ezt csinálja. Vannak kinn ismerőseim, hamar találtak munkát. Sok a diákmunka, az egyetemi városok ebből élnek. Én Londonba készülök szeptembertől, ott is ugyanez a helyzet, könnyen lehet munkát találni.
2015. júl. 30. 23:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ingyenes az egyetem, az élet viszont nem. Köszi a választ :)
2015. júl. 31. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Én Liverpoolba megyek szeptembertől munkát állítólag gyorsan lehet találni de egy havinál szerintem mindenképp tobb penz kell illetve járj utana az egyetemnel, hogy hogy kell fizetni az szállást mert engem pl nagy meglepetés ert amikor megtudtam, hogy nem havonta hanem az egesz évit harom részletben kell de ez változó mindenhol mas.
2015. aug. 4. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!